Drága Zsuzsi!
Annyi de annyi hálával tartozunk neked!
Csodálatos sőt.... mesébe illő lett az esküvőnk, és ezt nagyrészt neked köszönhetjük!
Minden elképzelésünket felülmúltad!! annyira gyönyörű volt minden! Összhang volt! POMPA VOLT!
Köszönünk mindent!
 
Szamosi-Tari Rita & Szamosi Péter ????????
2022.

 

 

 Drága Barátnőm!

Köszönöm, hogy megalkottátok a csodát.

❤ Tudod ezt nem lehetett volna, ha nem a szívedből teszed.
❤ De Te hetekig a legnagyobb szeretettel készültél a mi Nagy Napunkra. Igaz mi vendégként hívtunk, de Ti mégis fáradhatatlanul megalkottátok a csodát. A vendégek privát üzenetekben írják, hogy a lélegzetük is elállt attól amit alkottál. Én, mint dekoratőr végig ott voltam, láttam az előkészületeket de mégis nekem is elállt a lélegzetem amikor a terembe léptem. Varázslatos volt. Minden figyelmedért, az odaadásodért, a precizitásodért nagyon hálás vagyok. De leginkább azért, hogy a barátnőmnek mondhatlak. Köszönjük még egyszer, százszor, számtalanszor. ❤ Talán az ölelésem tudta egyedül elmondani amit érzek. ❤
 
 
 
 Kedves Zsuzsi Jégvirág !
 
Nem tudjuk eléggé megköszönni a csodálatos dekorációt.
Egy álom vált valóra ❤
Egyszerűen meseszép volt ????
Köszönjük mégegyszer!
Hanna és Csaba
 

A Fenyőharaszt Kastélyszállóban tartottuk az esküvőt. A dekorációt és a kiegészítőket citrom-lime-fehér, vidám nyári színekben álmodtam meg. Amikor megláttam a sátrat és a szertartás helyszínét az erdőben, könny szaladt a szemembe, annyira szép volt minden!!???? Zsuzsival az esküvő előtt sajnos csak egyszer volt szerencsénk személyesen konzultálni, a többit e-mailen keresztül pontosítottuk, és amint a képeken is látjátok a képzeletünket felülmúló dekorációt hoztak össze a júniusi kánikulában, mind az erdőben, mind pedig a sátorban. Zsuzsi a legapróbb részletig mindent elvállalt teljes rugalmassággal, a csokroktól kezdve a kitűzőkön és kosárkákon át a nyomtatványok és ültetőtábláig tényleg akármit rábízhattunk, ez pedig nagyon megkönnyítette a szervezést külföldről.

Viki & Gabi

Úgy indultunk neki az esküvő szervezésének, hogy ötletünk sem volt, mit szeretnénk vagy, hogy egyáltalán mit lehet. Nagyon hálásak vagyunk Zsuzsinak és a Csapatnak az elképesztően gyönyörű dekorációért és a kimeríthetetlen lehetőségekért. Rengeteg segítséget kaptunk tőletek, hogy az esküvőnk felejthetetlen legyen. Mindenkinek szívből ajánljuk a Jégvirág Dekorációt, aki egy precíz csapattal szeretne együtt dolgozni, akik tele vannak ötletekkel és akik számára semmi sem lehetetlen.

Csodálatos esküvőt varázsoltatok nekünk! Nagyon-nagyon köszönjük!

Klári & Bálint
 

 Drága Zsuzsi, szívből köszönjük azt a csodát, amit a nagy napunkon készítettetek számunkra! Szavakba nem lehet formázni, mennyire szívbehatolóan gyönyörű helyszíneket varázsoltatok nekünk!  Hamarost küldöm a képeket, hogy mások is láthassák azt a profizmust, melyet a Ti kis csapatotok képvisel és azt a szeretetet, amely az alkotásaitokban megjelenik!

Kriszti & Dávid  2018.08.08

 

A Zsuzsiék megvalósították az álmainkat még csodálatosabban mint elképzeltük. Abszulút profi, pontos, minden részletre figyelő munkát végeztek. Az esküvőre készülődés közben végig gyorsan és megbizhatóan kommunikált a Zsuzsi és a végeredmény minden elképzelésünket felül múlta. Gyönyörű volt! Köszönjük!

Dóri & Ari  2018.10.13

 

Úgy indultunk neki az esküvő szervezésének, hogy ötletünk sem volt, mit szeretnénk vagy, hogy egyáltalán mit lehet. Nagyon hálásak vagyunk Zsuzsinak és a Csapatnak az elképesztően gyönyörű dekorációért és a kimeríthetetlen lehetőségekért. Rengeteg segítséget kaptunk tőletek, hogy az esküvőnk felejthetetlen legyen. Mindenkinek szívből ajánljuk a Jégvirág Dekorációt, aki egy precíz csapattal szeretne együtt dolgozni, akik tele vannak ötletekkel és akik számára semmi sem lehetetlen.
Csodálatos esküvőt varázsoltatok nekünk! Nagyon-nagyon köszönjük! 

 

Klári & Bálint 2018.Juni 2.

Kedves Zsuzsi!

Hosszú hallgatás után végre eljutottunk odáig, hogy írjunk NEKED!

Nagyon sajnálom, hogy eddig nem jött össze, az influenza nem kímélt minket sem. 

A héten megkaptuk Rafaeltől a képeket és ismét elájultunk.

Nem tudunk Neked elég hálásak lenni, hogy két héttel az esküvőnk előtt elvállaltaTok minket, és nem remélt lelkesedéssel és rugalmassággal fogadtad ötleteinket, álmainkat ! Azonnal megnyertél minket kedvességeddel, humoroddal és őszinteségeddel. Ismerted a helyszínt, mindent méretet fejből tudtál, tudtad mi jó, mi az ami nem, mi az ami szép lesz, mi az ami sok. Egyszóval profi voltál! Nyitott voltál a téli, síelős hangulatú ötleteinkre, mi több velünk szárnyaltál. Köszönjük, hogy az általunk készített dekorációkat is úgy használtad fel, hogy teljesen beleillet az összképbe!

Inspiráló volt veled együtt dolgozni, örülünk, hogy mi is része lehettünk ennek az "utazásnak". Fantasztikus csapatmunka volt, amit megálmodtatok és megvalósított a Jégvirág csapata. Már egészen biztos, nektek nincs lehetetlen! A vendégek egytől egyig azt mondták, olyan volt az esküvőnk, mint egy téli mesevilág! Nem hittem a szememnek amikor megláttam!!! Minden apró részlet a helyén volt! Csodálatos volt! Egy dologban tévedtél csak: amikor találkoztunk azt mondtad, Te nem vagy varázsló! :-) Dehogy nem! :-) Ha lehetne még egy esküvőnk, akkor is Titeket választanánk! A legjobb döntés volt Rád bízni álmaink esküvőjét! KÖSZÖNJÜK NEKTEK! 

Sok sok szeretettel küldünk Neked pár képet, használjátok nyugodtan! Ha szükséges, nagyobb felbontásban is át tudom küldeni!

 Szeretettel:Ancsi és Iván 2018.03.03 

 

 

Nem ismernek lehetetlent, nem megalkuvóak, rendkívül kreatívak és nagyon közvetlenek.

Zseniális lett az esküvői dekoráció, minden várakozást felülmúlt.

Rugalmasan kezelték minden igényünket és saját ötleteikkel tették még tökéletesebbé a látványt.

Hálásan köszönjük Nektek, remek választás voltatok az esküvőnkre! 

Nóri & Zsolti 2017.10.13

 

Bár az előzetes egyeztetéseket követően sejtettem,hogy gyönyörű lesz a dekorációnk,

viszont Zsuzsi felülmúlta még ezt is.  

Eszméletlsnül szép lett a csokrom,és a terem dekorációja.

Minden vendégünk)és persze mi is)el volt ájulva.  

Mégegyszer köszönjük!!   

Zsuzsi & Bence

2017.09.15

 

Kedves Zsuzsi!

Köszönjük szépen a gyönyörű virágokat és díszítés.

Hihetetlenül tetszett mindenkinek.

Az ujjlenyomat fát pedig imádták. 

köszi,Fruzsi

 

(Marton Fruzsina 2017. 05.27 Árnyas vendéglő)

 

Kedves Zsuzsi!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a munkátokat, a dekoráció csodás volt, mindenki el volt ájulva :) !

Nagyon köszönöm a csokrokat,lélegzetelállítóak voltak! 

Kívánunk nektek sok sikert munkátokhoz a jövőben is! 

Köszönettel,

Enikő és Tibi

 

(Nyári Enikő 2017.06.24 Csónakház)

 

 

 Türelem, szakértelem, szeretet... nem kell ennél több  és itt minden egy helyen

Johanna & Balázs 2017.07.07

 

 

A tökéletes választás!  Kitűnő ízlés, nagyfokú szakértelem, magas minőség, harmónia,

pontosság, kedvesség, szeretet - a végeredmény pedig önmagáért beszél! köszönjük szépen, Zsuzsi! 

 Csilla & Patrik 2017.08.26

 Kedves Zsuzsi! 

Gyönyörű volt a terem Visegrádon, mindenki dicsérte. A csokrom is csodálatosan szép volt, nekem nagyon tetszett. Anyukámnak az autódísz volt a kedvence. :)

Külön köszönöm a nagymamám emlékére készített virágszívet a főasztalhoz. 

Köszönjük a munkádat, kedvességedet, segítőkészségedet, javaslataidat. Köszönjük,

hogy szebbé tetted életünk egyik legfontosabb napját. Boldog vagyok, hogy megtaláltam a Jégvirágot és vállaltad az esküvőnket. :) 

További jó munkát és szép esküvőket kívánunk!  

Köszönettel: Dóri és Balázs 2016.08.13 Visegrád

(Fotók: Béres Dávid - Origophoto)

 

Kedves Zsuzsi! 

Szeretnénk köszönetet mondani Nektek.

 Amikor az esküvőnkhöz dekoratőrt kerestünk,rengeteg ajánlatot végignéztünk,de valami mindig hiányzott.Amikor megtaláltam a Ti honlapotokat,akkor éreztem azt,hogy megtaláltam,amit kerestünk.Az első félelmem ezzel kapcsolatban az volt,hogy ez a színvonal valószínűleg horror áron van.

Aztán mégis kértem Tőled egy találkozót,mert nem tudtam kiverni a fejemből azokat a hangulatokat,amit mások esküvőjén megvalósítottatok...

A személyes találkozó után teljesen megnyugodtam,mert érződött és látszott rajtad a profizmus és a szakmád szeretete,és az árajánlat is korrekt volt.

 Aztán elérkezett a mi Nagy Napunk...a párom látta meg a helyszínt először,küldött nekem néhány képet...és gyönyörű volt!!

Aztán amikor én is megérkeztem a helyszínre,szó szerint elállt a lélegzetem,élőben fantasztikus volt,amit kihoztatok abból a sátorból!

Minden részlet stimmelt,semmilyen hiányérzet nem maradt bennem,TÖKÉLETES volt!!

 Azóta is gyűjtjük a gratulációkat,mindenki azt mondta,hogy bár voltak néhány esküvőn,de ilyet még nem láttak.

 Úgyhogy még egyszer nagy köszönet Neked és a munkatársaidnak,ez a dekoráció az utolsó fillért is megérte!!!

Bátran foglak ajánlani a menyasszonyoknak.

 Mariann&Csaba   2016. 09.24 

 

Kedves Zsuzsi! 

Egyrészt nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!! :) Reméljük csodásan telik ez a szép nap :)

Másrészt pedig megkaptuk a fotósunk képeit, és gondoltuk elküldjük amik a csodaszép dekorról készültek. Olyan álomszép volt minden, most is nagyon jó visszanézni, még egyszer köszönjük (ezzel is) a sok segítséget és munkádat vele :)

Sok-sok puszi

 

Zsófi és Csabi

 

Kedves Zsuzsi!

 Most, hogy képeket is tudunk küldeni, szeretnénk, ha tudnád, mennyire meghatódtunk a munkátok láttán. Már az elején éreztem, a megbeszélések alkalmával, hogy benned bízhatok, amit megbeszélünk, az úgy lesz és tökéletes lesz. Ennek ellenére, szerintem minden menyasszonyban ott rejtőzik a kétely, hogy vajon tényleg érti-e a másik az elképzeléseket, vágyakat. Zsuzsi, te tökéletesen érezted. Amikor a kastélyhoz érkeztünk, és beléptünk a terembe, szóhoz sem jutottunk. A dekoráció minden apró részlete gyönyörűen kidolgozott volt, csodás harmóniát adott, a főasztal elemei még sokkal szebbek voltak, mint ahogy én gondoltam. Minden elképzelésünket felülmúltad, hálásan köszönjük!

Az nem is kérdés, hogy mindenkinek ajánlani foglat titeket.

Külön köszönöm, hogy a kamerát is olyan kreatívan megoldottátok a gyönyörű csokromra.

Az Esküvő Trend következő számában lesz egy rövid összefoglaló az esküvőről, elküldték a kész anyagot, ti is fel vagytok tüntetve.

A képeket a Ritter Natalie Photography készítette.

 Százszor is köszönjük a munkátokat.

Üdvözlettel: Bognár-Didek Melinda és Bognár Máté

 

 Dear Zsuzsi,

Thank you so much for your decorations at our wedding. The bouquets were stunning - more beautiful than I could have hoped for. Everone complimented us on the tables decorations, and I simply loved the menu and sitting plan designs. I also loved the photobooth backdrop - simple but effective. Finally, thank you for your patience while communicating in a foreign language as well!


All the best,
Kasia & Kristóf

 

 

Szia Zsuzsi!

Abban a sietségben nem volt alkalmam megköszönni a csodálatos dekorációt amit kaptunk Tőled! Minden olyan volt , mint amilyet megálmodtam magunknak. Tökéletes volt minden, nagyon szépen köszönjük! J Csatoltam jó pár képet, hogy legyen miből válogatni! PusziJ

 

 Ilke 

 

 Kedves Zsuzsi! 

Nem is találok szavakat, annyira csodálatosat alkottál. Köszönjük, hogy ilyen széppé, és ízlésessé varázsoltad az esküvői helyszínünket. A csokromat is annyira szerettem… csoda szép lett. Köszönjük. Tényleg nem tudtam megfogalmazni, hogy milyen elképzelésem volt, de a beszélgetésekből valahogy csak-csak kitaláltad… és a ki nem mondott álmaimat is megvalósítottad… Gyönyörű volt… minden vendég csak ámult, hogy milyen szép…
Az esernyőket és a lógó gömböket külön nagyon szerettem… Szóval ismét csodát alkottál… Nagyon boldog vagyok, hogy Rád találtunk.
 
Még egyszer köszönünk mindent.
Puszi, Eni

Kedves Zsuzsi!!!

Nagyon szeretnénk megköszönni a munkátokat, gyönyörű volt minden! Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire boldog voltam, amikor megláttam a kész dekorációt, a csokromat a kinti dekort - egyszerűen mesés volt minden. Nekem megvalósítottad az (amerikai) álmomat, köszönöm- köszönjük szépen Petivel!

Ja, és nem utolsó sorban, az egész násznép el volt ájulva.... Sőt még Erika a Forstből is azt mondta,h ez volt a legszebb díszítés amit látott és le a kalappal (bár lehet mindenkinek ezt mondja. :DD )

Silverio Laura 07.26

 

Szia Zsuzsi!

Szeretnénk megköszönni a csodálatos dekorációt, amit az esküvőnkre alkottatok. Már reggel ámultam, hogy mennyi mindent hoztatok, az  elkészült terem pedig felülmúlta az elképzelésemet. A vendégeinknek is nagyon tetszett: azt mondták, varázslatos, semmilyen más esküvőkön látott dekorációhoz nem volt fogható.

Az öcsém - aki nem volt beavatva a dekoráció témájába- csak úgy spontán megjegyezte, hogy olyan Titkok kertje feelingje van. :D

Még egyszer köszönjük!

 Gergő és Lilla

2014. Május 24.

Hamar Lilla

 

Kedves Zsuzsi!

Szeretnénk megköszönni , hogy profi szakértelmeddel, kiváló stílusérzékeddel és magas színvonalú szolgáltatásotokkal hozzájárultatok esküvőnk varázslatossá tételéhez, hogy olyan bájt, illatot, látványt és hangulatot adtatok a helyszínnek, amitől mindenkinek csillogott a szeme, a romantikus lelkű vendég hölgyek pedig szó nélkül sem bírták megállni a gyönyörű csipketerítőt és a verseskönyvet! Fantasztikus volt!  Móni & Imi

2014. Május 10.

Helembai Mónika

 

Kedves Jégvirág, kedves Zsuzsi!

 Nagyon köszönjük, hogy gyönyörű és profi munkátokkal, kreativitásotokkal felejthetetlenné tettétek a nagynapunkat! Csodálatosan sikerült a csokrom is, érdemes volt kiengedni azt a bizonyos szellemet a palackból! Hogy a vendégeinket, családunkat, barátainkat idézzem: "egy varázslatos mesevilágba, tündérmesébe repítettük őket" és ehhez ti is kellettetek!

 Mindent köszönünk!

Kata és Zoli (Nuci és Bogyó) :DDD

 

 

Drága Zsuzsi és a többi Jótündér,

Azért csak most írok, mert ma érkeztünk haza a nászútról, de ha tehettem volna, már a lagzi közben írtam volna Nektek!

Szeretném a párom nevében is megköszönni azt a gyönyörűséget, amit a NAGY napra készítettetek nekünk!!! A menyasszonyi csokromat, a dobó csokrot, a terem dekorációt, a szertartás kialakitását, az örömanya csokrokat, a tortadíszt, szóval mindent, mindent!!!

Egy álmom váltottátok valóra azzal, hogy az a bizonyos milliószor emlegetett fáradt rózsaszín azon a napon egy egész termet elborított, és igazán csak a miénk volt. :-)

Nagyon féltem az esőtől, de így utólag már nem is érdekel, hogy nem voltak velünk az égiek, mert cserébe egy olyan bensőséges hangulatú szertartásban volt részünk, hogy ott szem nem maradt szárazon!

Megtudtam, hogy az, ahogy kinézett a szertartás helyszíne, az elrendezés, leginkább Neked köszönhető Zsuzsi, és ezt szeretném nagyon sokszor megköszönni! Az egész lagziból a szertartás és a nyitótáncunk maradt meg mindkettőnkben a legjobban! :-)

Örülök, hogy Titeket választottunk és kértünk fel közel 1 évvel ezelőtt, ezúton kívánok Nektek sok-sok további lehetőséget, felkérést, én biztos ajánlani foglak Titeket, akinek csak lehet, mert minden menyasszony megérdemli, hogy teljesüljön az álma!

 Sziasztok,

Niki

 

Tudod, lassan már 1 év eltelt az esküvőnk óta, de csak most kezd lecsengeni bennem az egész. Most kezdek minden egyes képben új részleteket felfedezni, és a dekorációval még mindig nem tudok betelni. Egyszerűen gyönyörű volt minden! Emlékszem, még aznap éjszaka, reggel 3 magasságában megköszöntem Neked, de az biztosan nem adta vissza azt a megelégedettséget és ámulatot amit mi és a vendégek is éreztek mikor meglátták a dekorációt. Örülök, hogy nem fixáltunk le mindent előtte, és hagytam Neked teret alkotni, mert én biztosan nem tudtam volna mindezt megálmodni sem.  Szóval nagyon-nagyon köszönjük azt a sok gyönyörűséget amit az esküvőnkre megalkottál. Sok-sok puszi! Andi&Dani

 

 

Nagyon köszönjük még egyszer, hogy olyan fantasztikussá varázsoltátok a helyszínt. Kívánunk további sok szép munkát nektek.

Puszi: Anita

Szia Zsuzsi!

Kisse megkesve, de szeretnem megkoszonni a munkadat, gyonyoru csokrot es dekort varazsoltal az eskuvonkre! Tudtam, hogy megbizhatunk benned JHa gondolod, szivesen kuldok kepeket a dekorrol is.Milyen kicsi a vilag, hogy ugyanaznap egy volt gimis osztalytarsnom eskuvojen is te dolgoztal (Neszveda Fanni), lattam a honlapodon milyen szepet varazsoltal nekik is! Szoval koszonom, es orulok, hogy teged valasztottunk, mert igy a tavolbol nem volt egyszeru feladat ezt az eskuvot megszervezni, nagy szerencsem van, hogy ilyen profit talaltam, mint te! Tovabbi sok sikert kivanok neked es a cegednek es sok-sok sikeres eskuvoi szezont! 

UdvozlettelVeronika

 

Kedves Zsuzsi!Kedves Jégvirág! 

Most már az elkészült képeinkkel szeretném megköszönni az esküvői csokromat, a csukló- és dobócsokromat.Pont olyan volt mindegyik, mint amilyet megálmodtam magamnak.Nagyon-nagyon köszönöm a profi munkád!

üdvözlettel:Éva és Gábor

 

 

Kedves Zsuzsi!

Csatolva küldünk pár képet az esküvőnkről.

Nagyon köszönjük a gyönyörű csokrokat és díszítést!

 Nóri és Zsolt

 

Kedves Zsuzsi,

Enged meg hogy mégegyszer köszönetünket küldjük a pompás munkádért. Nagyon szép volt minden. Tényleg nagyon ügyesen dolgoztál és mindenki el volt ájulva hogy milyen gyönyörüek voltak az asztalok és mindenki a dicsérte a csokromat is. Nekem az autónk is nagyon tetszett szépen feldobta az a pink szallag.

  Kívánunk neked jó munkát!

Üdvözlettel Tamie ès Tibi (meg a pocaklakónk) :-)

 

 

Szia Zsuzsi!

Annyira gyönyörű volt a dekor, olyan jó volt újra látni:)

Jó választás volt minden,nagyon szépet csináltatok.

Még egyszer köszönjük a sok segítséget!

 Csak így tovább:) Sok sikert az idei szezonra is!

Puszi!

 Orsi

 

 

Szia Zsuzsi!

Kicsit megkésve de annál nagyobb örömmel küldöm ezt a pár fotót!Ha a lányaim férjhez mennek remélem téged választanak ők is!!!!! Sok sikert a további munkáidhoz is!

Üdvözlettel Krisztina

 

Kedves Zsuzsi! 

Még egyszer nagyon köszönjük a csodás munkátokat! Nagy örömöt szereztetek

nekünk a szépségével és a profizmusával.

 Sok sikert kívánunk nektek a továbbiakban is:

 Tina és Kornél

 

 

Kedves Zsuzsi! 

Küldök néhány képet az esküvőnkről, még egyszer köszönjük, csodálatos volt a dekoráció! :)

 Üdv

Kapitány Andi

 

Kedves Zsuzsi! 

Kicsit megkésve, de küldök pár fotót az esküvőnkről, a gyönyörű szép virágokról, amiket készítettél  és néhányat rólunk

 Szeretném ismét megköszönni a csodálatos költeményeket, és hogy ilyen magas színvonalú munkával járultál hozzá a feledhetetlen eseményhez! 

Ági

Jégvirág - esküvő és rendezvény dekoráció menyasszonyi csokor, autódísz, székhuzat, virágkapu, asztaldísz, virág csokor

Webdesign